Новини

17 05.2016
Поредното доказателство за високия професионализъм на фирма Артек-92 ООД Още
21 01.2016
Функционален, ергономичен и лесен за поддържане - дишащият протектор за матрак е един прекрасен избор за Вашия матрак Още

Поръчки, плащане и доставки

 

Как да поръчам
 


1. Директна онлайн поръчка

За да направите поръчка чрез онлайн формата на магазина не е нужно да се регистрирате като потребител. Без регистрация, може да разглеждате стоките, да натрупвате стоки в "кошницата", но за да съставите и потвърдите поръчката е нужно да въведете вашите данни.

Препоръчително е да въведете данните на кирилица, за да се избегнат неточности. Следва да изберете начин на плащане (виж по-долу) и да натиснете бутона „Завършване на поръчката”.

Когато  завършите поръчката, на e-mail адреса, който сте посочили ще бъде изпратено писмо с данните на поръчката.

2.  Онлайн поръчка чрез регистрация

Поръчка от онлайн магазина на DILIOS може да направите и чрез регистрация като потребител. В такъв случай, при потвърждаване на поръчката няма да е необходимо да въвеждате вашите данни, а те ще се зареждат автоматично.

Регистрацията ви дава възможност и по всяко време да имате подробна информация за вашите поръчки. Друго предимство на регистрацията е, че може да натрупвате продукти в "кошницата" и да ги поръчате по-късно. Дори да излезете от вашия профил, вашите продикти ще продължат да се пазят в "кошницата".

3.  Поръчка по имейла

Ако предпочитете да поръчате по e-mail, пишете ни на info@dilios.bg  Изпратете ни Вашите данни - име, адрес и телефон, както и данни за артикулите, които ще закупите.

 

 Начини на плащане

1. Наложен платеж
(плащане на куриера при доставка)

Плащате на куриера в брой при получаване на стоките. След завършване на поръчката сайта генерира проформа фактура, където може да видите необходимите данни за плащането. Същите данни ще получите и на e-mail, за да имате достъп до тях винаги, когато пожелаете. Дължимата сума включва цената на артикулите плюс таксата за доставка - и двете са описани в проформа фактурата.


2. Банков превод

След завършване на поръчката сайта генерира проформа фактура, където може да видите необходимите данни за банковия превод. Същите данни ще получитите и на e-mail, за да имате достъп до тях винаги, когато пожелаете. Дължимата сума включва цената на артикулите плюс таксата за доставка - и двете са описани в проформа фактурата. Изпълнението на поръчката започва след като плащането постъпи по банковите сметки.


3. Плащане през ePay и PayPal

След завършване на поръчката в нашия сайт, ще бъдете препратени към една от двете системи за онлайн разплащане - ePay или PayPal, където можете да заплатите Вашите продукти.

4. Плащане с банкова карта Maestro/Visa/Mastercard

След завършване на поръчката ще бъдете препратени към ситемата на Борика, където трябва да въведете данните на Вашата карта и да заплатите Вашите продукти.

 
Доставкa

Поръчаните стоки се доставят до всяка точка на България, на посочен от клиента адрес или до офис на СПИДИ.

- До 2 работни дни за налични продукти на склад, до 3 работни дни за всички останали продукти за територията на София с куриерски услуги СПИДИ;
- До 3 работни дни за налични продукти на склад, до 4 работни дни за всички останали продукти за територията на страната с куриерската услуги СПИДИ.

Цента на доставката за София и страната е 6 лева. Таксата за доставка се генерира автоматично при оформяне на онлайн поръчката. При поръчки над 100 лв. доставката е безплатна за територията на България.

 

 

Приятно пазаруване в DILIOS!