Новини

17 05.2016
Поредното доказателство за високия професионализъм на фирма Артек-92 ООД Още
21 01.2016
Функционален, ергономичен и лесен за поддържане - дишащият протектор за матрак е един прекрасен избор за Вашия матрак Още

За Нас

DILIOS е регистрирана търговска марка на Артек-92 ООД

 

DILIOS е българска марка създадена за динамични хора, които държат на разнообразието и домашния уют. Марката е специализирана в домашния текстил - спално бельо, завивки, възглавници, протектори за матрак, хавлиени кърпи и др. 

DILIOS притежава най-голямата собствена колекция десени за спално бельо с платени авторски права за България. Партнира си с утвърдени и реномирани дизайнерски студия за интериорен дизайн в Европа, чрез които ежегодно подновява колекцията си.

DILIOS предлага голямо разнообразие от класове тъкани. Предизвикателство за екипа е да предостави голям избор от специализирани продукти за дома от различни класове, видове тъкани и десени.
Безопасността на продуктите, експлоатационната надеждност, екологичните и модни аспекти са под внимание. Важно за нас е да създадем у клиентите потребност за гарантирани екологично чисти продукти определени от законодателите и водещите търговски марки.

Регулаторните стандарти, както и изискванията на потребителите стават все по-строги. За нас е от първостепенно значение да ги покрием максимално.

 Полза за потребителя
 

Екологичен текстил
Гаранция за безопасност и качество
Експлоатационна надеждност
                                                                                                              

   Нашите цели
 

- Продавайки качествени продукти на конкурентни цени, името на Dilios / Артек-92 да e нарицателно за качество.
- Всички наши клиенти да бъдат обслужвани компетентно, качествено и в срок.
- В наше лице, всеки клиент да срещне надежден и лоялен доставчик.
- Чрез непрекъснатото ни желание за растеж и усъвършенстване, както и развитие на продуктовата ни  гама, разбирайки всички нужди и изисквания на клиентите, да гарантираме професионално изпълнение, качество и иновативност на нашите изделия.
- Създадените от нас десени да диктуват модата на домашния текстил в България

 

Certificate_of_reg._CTM_013109236_DILIOS