Качествено Спално Бельо зелено и лилаво с люляци БЕЗ долен чаршаф, СИРИНГА, 3 части за спалня

SKU: 4000020934
Оцени

Цвят: зелен

Размер: Двоен комплект без долен чаршаф - 3 части

Подходящ подарък за жена. Не мечтайте за пролетта! Вече можете да я имате в спалнята си с новото ни Спално бельо. Нежни цветове изобразяващи люляци върху зелен фон създават усещане за настъпващата пролет. Спалният плик се затваря с копчета тик -так. Калъфката е с прехлупка по късата страна. Спалното бельо е българско производство и е изработено от 100% Памук Ранфорс. Тъкан, която е добре позната на пазара и съчетава в себе си качество и същевременно мекота при допир с кожата. Характеризира се с ниска свиваемост до 4%. Поддръжка на Спално бельо -  За да запазим спалното си бельо за по-дълго време е добре да се съобразяваме с инструкциите посочени от призводителя на съставния етикет на изделието. Размери за Спално бельо 3 части Спален плик – 1бр. – 200/215 см Калъфка - 2бр. - 50/70 см.
Виж пълното описание

Бърза доставка до 3 дни!

Поръчай сега и ще получиш между сряда, 06 декември - четвъртък, 07 декември
Брой:
Добави в любими
Описание
  • Подходящ подарък за жена. Не мечтайте за пролетта! Вече можете да я имате в спалнята си с новото ни Спално бельо. Нежни цветове изобразяващи люляци върху зелен фон създават усещане за настъпващата пролет. Спалният плик се затваря с копчета тик -так. Калъфката е с прехлупка по късата страна.
  • Спалното бельо е българско производство и е изработено от 100% Памук Ранфорс. Тъкан, която е добре позната на пазара и съчетава в себе си качество и същевременно мекота при допир с кожата. Характеризира се с ниска свиваемост до 4%.
  • Поддръжка на Спално бельо -  За да запазим спалното си бельо за по-дълго време е добре да се съобразяваме с инструкциите посочени от призводителя на съставния етикет на изделието. 


    Размери за Спално бельо 3 части


  • Спален плик – 1бр. – 200/215 см
  • Калъфка - 2бр. - 50/70 см.


  ** Снимката е илюстративна и е възможно разминаване в тоновете и цветовете.

 

Оценки и коментари
Оценете продукта
Вие оценявате Качествено Спално Бельо зелено и лилаво с люляци БЕЗ долен чаршаф, СИРИНГА, 3 части за спалня
Зареждане...

Вашият отзив беше изпратен.

Бърза доставка Доставка на цена от 6,96 лв за цялата страна

ОЕКО-ТЕКС СТАНДАРТ 100 Текстилни материали, безопасни за Вашето здраве

Авторски десени. Цветове и десени за всеки вкус и стил

Намерихме още продукти, които ще ви харесат!

Популярни в тази категория