0,00 лв. 0
Любими

Цена за доставка за цялата страна - 6 лв.

Сертификат за качество

 

+359 889 345 488   Контакт с нас

 

 

0,00 лв. 0
Увеличете
Двоен Размер Спално Бельо на Цветя и Пеперуди Жутем, С Два спални плика, Нежна и Романтична Визия, Висококачествен Ранфорс
Двоен Размер Спално Бельо на Цветя и Пеперуди Жутем, С Два спални плика, Нежна и Романтична Визия, Висококачествен Ранфорс
Двоен Размер Спално Бельо на Цветя и Пеперуди Жутем, С Два спални плика, Нежна и Романтична Визия, Висококачествен Ранфорс

Двоен Размер Спално Бельо на Цветя и Пеперуди Жутем, С Два спални плика, Нежна и Романтична Визия, Висококачествен Ранфорс

4000017174
111,18 лв.
Описание
 • Дизайн: Спално Бельо Жутем напълно заслужава своето име. Неговата визия е нежна, красива и романтична. Десенът е в бежово и розово, в комбинация с пеперуди, цветя и красиви надписи.
 • Закопчаването на спалните пликове е с копчета.
 • Долен Чаршаф: Бял
 • Материал: 100% Памук, висококачествен Ранфорс, свиваемост до 4%, с гарантирана устойчивост на платовете.
 • Перете и Гладете само на препоръчителната температура, за да гарантирате дълъг живот за Вашето Спално Бельо.
 • Ако имате въпроси – не се колебайте да се свържете с нас на info@dilios.bg
 •  
  Размери:
   
  За спалня 5 части:
   
  • Долен чаршаф – 1бр.- 220/240
  • Спален плик – 2бр. – 150/215
  • Калъфка – 2бр. – 50/70


   

  ** Снимката е илюстративна и е възможно разминаване в тоновете и цветовете.

  Цена за доставка за цялата страна - 6.00 лв.

  Доставка

  Поръчаните стоки се доставят до всяка точка на България, на посочен от клиента адрес или до офис на СПИДИ.

  - До 2 работни дни за налични продукти на склад, до 3 работни дни за всички останали продукти за територията на София с куриерски услуги СПИДИ;
  - До 3 работни дни за налични продукти на склад, до 4 работни дни за всички останали продукти за територията на страната с куриерската услуги СПИДИ.

  Цента на доставката за София и страната е 6 лева. Таксата за доставка се генерира автоматично при оформяне на онлайн поръчката.

  Всяка пратка се доставя с опция "Преглед преди плащане".

  Dilios не обединява и не редактира поръчки.Те се обработват и изпращат, само във вида пуснати от клиента.

  Приятно пазаруване в DILIOS!

  Връщане и замяна

  Право на рекламации и връщане на закупени стоки:


  - В случай че, клиентът желае да върне закупени стоки, може да се възползва от това право в 14 (четиринадесет) дневен срок от получаването им. Желателно е да се изпрати и снимка на дефекта/повредата. 

  - Задължително условие е стоките да са в първоначалния търговски вид, без нарушена опаковка и без да са използвани. В този случай разходите по доставката са за сметка на клиента. При неизпълнение на тези условия, магазинът си запазва правото да не приеме върнатата стока и съответно да не изплати направените разходи при закупуването им от клиента.

  - Транспортните разходи са за сметка на магазина само в случаите на несъответствие или производствен дефект и при спазен 14 (четиринадесет) дневен срок след получаване на стоките. След приемане на върнати стоки и прегледа им, стойността им се възстановяват на клиента по банкова сметка в 30 дневен срок.

  - На рекламация подлежи всяка стока, която не отговаря на поръчаната от клиента. Клиентът може да я откаже още при получаването. При несъотвествие, моля свържете се с нас по телефона. Ще проверим несъответствието по наименованието на продукта в заявката и наименованието на продукта, който сте получили. При потвърждаване на грешката ще заменим стоката, като доставката е за сметка на магазина.

   - В случай на производствен дефект, клиентът има право да се откаже от поръчката (в 14 дневен срок), или да поиска замяна, като разходите по доставката са за сметка на магазина. В момента на връщането на стоката се изготвят (в два еднообразни екземпляра) констативен протокол, в който се описва състоянието на стоката и нейната опаковка.

  - При подаване на рекламация потребителят задължително прилага и документите, на които се основава претенцията (касова бележка, бележка за наложен платеж или фактура) и попълнен формуляр за рекламация.

   - На рекламация не подлежат стоки, за които клиента е бил предварително предупреден за несъответствие, както и за стоки, за които не са спазени условията на експлоатация посочени на опаковката от производителя. Не могат да бъдат върнати артикули по индивидуална поръчка с размери, подадени от клиента, отговорността за подадените размери е на клиента.

   - Няма право на рекламация лице, което се явява трета страна при получаването на пратката и не е основния платец по нея. В случай на видим дефект или несъответствие на стоката, в момента на получаването, третата страна може да я откаже или да я вземе на своя отговорност. В случай че, приеме такава пратка и не предяви своите претенции пред куриера клиентът губи правото си на рекламация.

   

   

  Споделете
  Изпратете ни запитване: