Лятна памучна завивка 150/210 НАТУРАЛ, 150 г/м2

SKU: Hotel - 4000021798

Цвят: естествен памук

Размер: 150/210

Завивка Натурал е памучна олекотена завивка, създадена специално за ценителите на комфорта и качеството. Насладете се максимално на своя сън, загърнати в памучна топлина и удобство. Дишаща и антибактериална материя, която не запарва, а създава хигиенна среда за сън.  Натуралния плат е материя с естествен натурален цвят на сурова памучна тъкан със структура Ранфорс 57 нишки см2, при обработката на която е използвано по-малко количество вода. Платът с естествен вид е изпран със сапун и след това меко каландриран (омекотен) в последния етап, без да се прилагат избелващи химикали, за да се запази естественият вид. Спазвайте инструкциите за третитиране посочени на етикета на изделието, за да гарантирате дълъг живот на продукта. Произведено в България Цвят: естествен памук Размер: 150/210 Състав:- Лицев плат: 100% суров памук ранфорс- Пълнеж: Силиконов пух 100% полиестер, 150 г/м2 
Виж пълното описание
Описание
 • Завивка Натурал е памучна олекотена завивка, създадена специално за ценителите на комфорта и качеството. Насладете се максимално на своя сън, загърнати в памучна топлина и удобство. Дишаща и антибактериална материя, която не запарва, а създава хигиенна среда за сън. 
 • Натуралния плат е материя с естествен натурален цвят на сурова памучна тъкан със структура Ранфорс 57 нишки см2, при обработката на която е използвано по-малко количество вода. Платът с естествен вид е изпран със сапун и след това меко каландриран (омекотен) в последния етап, без да се прилагат избелващи химикали, за да се запази естественият вид.
 • Спазвайте инструкциите за третитиране посочени на етикета на изделието, за да гарантирате дълъг живот на продукта.
 • Произведено в България
 • Цвят: естествен памук
 • Размер: 150/210
 • Състав:

  - Лицев плат: 100% суров памук ранфорс
  - Пълнеж: Силиконов пух 100% полиестер, 150 г/м2 

 

 

 ** Снимката е илюстративна и е възможно разминаване в тоновете и цветовете.

Оценки и коментари
Оценете продукта
Вие оценявате Лятна памучна завивка 150/210 НАТУРАЛ, 150 г/м2
loader
Зареждане...

Вашият отзив беше изпратен.

Бърза доставка Доставка на цена от 6,96 лв за цялата страна

ОЕКО-ТЕКС СТАНДАРТ 100 Текстилни материали, безопасни за Вашето здраве

Авторски десени. Цветове и десени за всеки вкус и стил

Намерихме още продукти, които ще ви харесат!

Популярни в тази категория