Чаршаф с ластик 90/200/25 НАТУРАЛ, 100% суров памук

SKU: 4000022256
Оцени

Цвят: естествен памук

Размер: 90/200/25

Едноцветен долен чаршаф с ластик в цвят естествен памук от серия Натурал. Тази серия Ви дава възможност да създадете естествена атмосфера в спалнята си. Натуралния плат е материя с естествен натурален цвят на сурова памучна тъкан със структура Ранфорс 57 нишки см2, при обработката на която е използвано по-малко количество вода. Платът с естествен вид е изпран със сапун и след това меко каландриран (омекотен) в последния етап, без да се прилагат избелващи химикали, за да се запази естественият вид. Перете и Гладете само на препоръчителната температура посочени на етикета на изделието, за да гарантирате дълъг живот за Вашето Спално Бельо. Произведено в България Цвят: Естествен памук Състав: 100% натурален памук ранфорс Размер: 90/200/25 см
Виж пълното описание
Добави в любими
Описание
  • Едноцветен долен чаршаф с ластик в цвят естествен памук от серия Натурал. Тази серия Ви дава възможност да създадете естествена атмосфера в спалнята си.
  • Натуралния плат е материя с естествен натурален цвят на сурова памучна тъкан със структура Ранфорс 57 нишки см2, при обработката на която е използвано по-малко количество вода. Платът с естествен вид е изпран със сапун и след това меко каландриран (омекотен) в последния етап, без да се прилагат избелващи химикали, за да се запази естественият вид.
  • Перете и Гладете само на препоръчителната температура посочени на етикета на изделието, за да гарантирате дълъг живот за Вашето Спално Бельо.
  • Произведено в България
  • Цвят: Естествен памук
  • Състав: 100% натурален памук ранфорс
  • Размер: 90/200/25 см

      ** Снимката е илюстративна и е възможно разминаване в тоновете и цветовете.

Оценки и коментари
Оценка:
Потвърдена поръчка
Чаршаф с ластик 90/200/25 НАТУРАЛ, 100% суров памук
Оценен от нели
Имах колебания но бях приятно изненадана от мекотата , цвета и качеството .
Оценете продукта
Вие оценявате Чаршаф с ластик 90/200/25 НАТУРАЛ, 100% суров памук
loader
Зареждане...

Вашият отзив беше изпратен.

Бърза доставка Доставка на цена от 6,96 лв за цялата страна

ОЕКО-ТЕКС СТАНДАРТ 100 Текстилни материали, безопасни за Вашето здраве

Авторски десени. Цветове и десени за всеки вкус и стил

Популярни в тази категория