Камелот - замъкът край бреговете

Camelot-bedding-colloction

Сила, смелост, мир и хармония – това са част от добродетелите, които ни вдъхновиха за нашата иновативна колекция спално бельо „Камелот“. Разпаленото ни от приказното царство на крал Артур въображение, ни доведе до десени, издържани в традиционни геометрични форми и класически, неутрални и мъжествени цветове.

Вярвайки в законите на честта и равенството на изразяване на кръглата маса, вложихме в десените си равномерна повтаряемост на фигурите, която дава усещане за спокойствие и релакс.

Camelot-bedding-collection-2

Camelot-bedding-collection-3

Camelot-bedding-collection-4

Всичко това, заедно с на пръв поглед нетипичната материя, от която е изработена колекцията спално бельо – вискоза, създава неповторим стил и уют.

Материалът се отличава с редица предимства, сред които мекота, гладкост и лесна поддръжка. Вискозата по своят произход се числи към изкуствените влакна с естествен произход. Произведена от натурална дървесна целулоза, материята е с екологичен потенциал – напълно рециклируема е. Притежава лукса на естествените влакна като гарантира усещания по време на сън, идентични с тези от сатенирания памук. Притежава и дишащи свойства – позволява на кожата да диша, което я прави идеална за горещите летни месеци. Ефективно абсорбира влагата, осигурявайки комфортен сън. При правилна грижа вискозата показва и отлична устойчивост на свиване.

Колекция „Камелот“ се изработва в комплекти спално бельо калъфка за възглавница и плик за завивка в единичен и двоен размер. Допълнени са от долни чаршафи и калъфки в два, подходящи за всички десени, цвята.

Колекция Camelot

Назад към всички статии