Очарователни, натурални и... „целунати“ от слънцето

Seville-bed-linen-collection

   Прекрасно романтични и очарователни са тесните улички в старата част на град Севиля. Именно те са  вдъхновението за нашата нова колекция спално бельо, посветена на земните и уютни цветове, безметежния релакс и спокойствие.

Seville-Bedding-collection-colors

   Точно както Андалуските улици, колекцията ни спално бельо „Севиля“ е пълна с характер, колорит и слънце. Шестте пастелни, „целунати“ от слънцето цвята внасят настроение, уют и онова усещане за спокойствие, което е тайната на изкуството да живееш за момента.

Seville-bedding-fabrics   

   Мекотата на раираната материя те предлазполага да изключиш ума си от стреса на ежедневието, да позволиш на спокойствието да стане част от живота ти, да се научиш да живееш бавно и да оставиш място за насладата.

Seville-bedding collection-1

Seville-Bedding-collection-2

   Изработена от качествен памук сатен райе, тъканта „диша“ и регулирайки топлообмена на тялото, създава максимален комфорт по време на сън. Спалното бельо от колекция „Севиля“ е с мек и нежен опип и в същото време със здрава и равномерна структура.

   Тъканта е напълно биоразградима и компостируема и процесите на производството ѝ са сертифицирани с OEKO-TEX® Standard 100. Това гарантира, че спалното бельо е безвредно както за потребителите, така и за околната среда.

   

Колекция Севиля

   Колекция „Севиля“ се предлага в комплекти спално бельо плик за завивка и калъфки за възглавници в стандартни размери.

   Тъканта притежава следните характеристики:

  • 83 нишки/см2
  • 100% памук сатен райе
  • реактивно багрене

   Препоръчително пране при 40оС, без избелване. За максимален резултат винаги гладете Вашето спално бельо, докато е леко влажно.

 

 

 

Назад към всички статии

Свързани продукти