Историята на DILIOS в списание Forbes

Мисъл, мечта, действие... и история за успешен бизнес. По такъв начин най-кратко може да бъде описана нашата марка DILIOS.

Ownerofthecompanyinshowroom

На 6-ти ноември 2023 година, Георги Филипов, съосновател на Артек-92 ООД, сподели вдъхновяващата история на компанията в специална статия за списание Forbes, написана от Елеонора Тарандова.


С искреност и страст, Георги разказва за невероятния път, който започва едва на 20-годишна възраст, когато се присъединява към управлението на семейния бизнес, основан от майка му Любомира Василева. От офис под наем от едва 35 кв.м до внушителна собствена фабрика от над 9 декара в София, историята на DILIOS е история на постоянство, иновации и успешен растеж.
Със своята отдаденост и амбициозност и с помощта на ценни бизнес партньори, марката DILIOS отдавна е преминала отвъд границите на България. Компанията не само води в националното производство на текстил, но и се конкурира успешно със световно известни марки поради своята безкромпромисност и висок качествен стандарт както на ниво производство, така и на ниво управление. Използването на ултра модерна роботизирана технология, постоянното инвестиране в устойчиво производство и рециклирането са ключови за успеха на марката.
"Ние знаем как да правим красив и добър продукт," казва Филипов в интервюто, подчертавайки значението на качеството за удовлетвореността на клиентите и тяхната лоялност.
Горещо ви каним да посетите линка долу и да прочетете за вдъхновяващата история на бранда ни. Това е една история, която показва, че с мечти, упорит труд и предприемчивост всичко е възможно:

Интервю на списание Forbes с Георги Филипов, съсобственик на АРТЕК-92

wonerofartek92inworkingfabrik

Фотография: Елена Ненкова

Назад към всички статии